Webinar: 2 april om 9:30u

Meld jouw klas aan voor de webinar en teken samen met mij mee!

Met meerdere scholen en klassen gaan we het onderwerp “SLIM leren met de kracht van TEKENEN” behandelen.

Vorige week heb ik een gratis masterclass gegeven over hoe motorisch geheugen werkt. Hier leerde ik hoe je ervoor kan zorgen dat kinderen in de klas lesstof beter kunnen onthouden. Door te tekenen in plaats van te schrijven, maak je optimaal gebruik van het motorisch geheugen.

 

De gratis masterclass was online en er deden ook veel kinderen mee. Dit is supergaaf, omdat zij in de chat totaal andere vragen stellen dan volwassenen. In deze masterclass kregen de volwassenen ook eens de andere kant van de belevingswereld te zien.

Dit inspireerde mij en ik kwam op het volgende idee. Samen met jou wil ik een webinar geven, die jij in de klas kan laten afspelen. Wat moet je doen?

  1. Jij geeft je op met jouw klas via onderstaand formulier
  2. Via de mail ontvang je een link om LIVE in te bellen
  3. Op 2 april 2020 om 9:30 uur ga jij tegelijkertijd met meerdere scholen en klassen met mij MEE-tekenen

 

Tijdens de webinar op 2 april zal ik je uitleggen hoe tekenen kan helpen bij het leren. De webinar duurt ongeveer 30 minuten en zowel de docent als de leerlingen kunnen zo laagdrempelig kennis maken met het fenomeen webinar. Zorg ervoor dat je papier en stiften/ kleurtjes al klaarliggen, zodat we lekker aan de slag kunnen gaan.