Lancering Nationale Teken Challenge 2021

Speciaal voor VO- en MBO-onderwijs

LANCERING: Nationale Teken Challenge – Onderwijs editie

Save the date: 23 september 2021
Deelnemen aan lancering: € 2,50 p.p.

Na een enorm groot succes van de 1e & 2e lancering van de Nationale Teken Challenge is het nu tijd voor een ONDERWIJS EDITIE. Deze keer ga ik het helemaal anders doen… Specifiek ingericht voor het onderwijs!

 

Meld je aan voor de lancering op 23 september en je ontvangt direct de GRATIS visuele werkbladen ‘klaar voor de start’ inclusief didactische omschrijving.

 

Om aanwezig te zijn tijdens de lancering betaal je € 2,50. Koop je daarna de Nationale Teken Challenge, dan wordt het bedrag van aanmelding verrekend.

Wat houdt de lancering in?

Als je mij kent, weet je dat ik van iedere lancering ECHT een FEEST maak. Ik ga alles uit de kast trekken om jouw enthousiast en vol zelfvertrouwen aan het tekenen te krijgen.

 

Hoe doe ik dat?
De lancering wordt ONLINE georganiseerd, waardoor je lekker thuis vanuit jouw veilige omgeving mee kan doen. Ik ga je dingen uitleggen over de verbindingen die in je hersenen lopen en waarom bij sommige leerlingen/ studenten visuele verbindingen beter werken. En natuurlijk gaan we tekenen! Waarbij ik eerst iets voor zal doen en daarna gaan jullie het allemaal zelf proberen. Interactie wordt zeer gewaardeerd tijdens zo’n sessie. Misschien heb jij wel een leuk woord voor mij, dat je graag gevisualiseerd zou willen. Of een brandende vraag over het onderwijs waar we allemaal wel eens tegenaan lopen.

Kortom; een fijne laagdrempelige bijeenkomst waarbij vooral het onderwerp ‘Tekenen in het onderwijs’ belicht wordt.

 

Ben jij werkzaam binnen VO- of MBO-onderwijs?
Ik weet zeker dat je dit niet wil/ moet missen! Hier wil je echt bij zijn. Wat ik jou ga leren tijdens de lancering:

  • Hoe jij tekenen makkelijk en snel in kan zetten binnen jouw eigen klas en lessen
  • We gaan jouw visuele bibliotheek uitbreiden met jouw onderwijs woorden naar keuze
  • Je krijgt verschillende werkvormen mee hoe jij tekenen in kunt zetten met jouw leerlingen/ studenten.

Hoe kan ik meedoen?

Meedoen is simpel. Je meldt je aan voor de lancering voor maar € 2,50 p.p. Wanneer dat gelukt is ontvang je in je mailbox:

  • De persoonlijke link om tijdens de lancering aanwezig te zijn,
  • De GRATIS visuele werkbladen ‘klaar voor de start’ inclusief didactische omschrijving, en
  • Een ludiek aanbod na afloop van de lancering om samen met de hele klas gebruik te gaan maken van de Nationale Teken Challenge.

Wist je dat…
Wanneer je na afloop van de lancering ervoor kiest om een heel jaar mee te doen met de Nationale Teken Challenge, dan wordt het bedrag van aanmelding verrekend.

 

Nog even alles op een rijtje

  • Locatie: Online*
  • Datum: Donderdag 23 september 2021 van 16:00-18:00

*de bijeenkomst wordt opgenomen. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn dan kan je de lancering altijd terugkijken.

“Een geweldige manier om weer te durven tekenen, zowel privé als zakelijk. Doordat alle lessen op dezelfde manier zijn opgebouwd, kun je hier echt in groeien. Bianca biedt op een eenvoudige manier duidelijke voorbeelden, waardoor iedereen kan tekenen. Deze challenge is niet alleen leuk voor jezelf, ook zeker een aanrader om met kinderen te doen!”

– Irma Meijer 

“Het is superleuk op deze manier weer enthousiast te worden over tekenen. Hoe verder je bent in de cursus hoe makkelijker het wordt zelf jouw eigen definities vorm te geven. De voorbeelden helpen je goed op weg. Kortom wil je tekenen gebruiken als communicatiemiddel dan helpt deze cursus jou prima op weg. Ik zeg doen!”

– Natasja Danser

Slim leren met de kracht van tekenen!

 

Wil jij graag direct aan de slag met tekenen?

 

Omdat je eindelijk zelf wilt leren tekenen.

 

Omdat je makkelijker wilt kunnen communiceren met iemand die je iets uitlegt.

 

Omdat je graag op een andere manier dan via taal wilt samenvatten, uitleggen en aantekeningen maken.

 

Misschien heb je ook al een keer een tekencursus gevolgd. Je kan best tekenen, maar je voelt je onzeker. Je vindt het lastig om de slag te maken naar een complete samenvatting of uitgebreide uitleg. Je blijft hangen in ‘ik kan niet goed genoeg tekenen’ en hebt het idee dat communiceren met tekenen heel moeilijk is. Misschien wel te moeilijk voor jou. Want je ziet hoe anderen tekenen tijdens de tekenles of op een cursus… Toch voel je je vingers kriebelen en wil je niets liever dan aan de slag.

Waar wacht je nog op?