Nationaal Tekenboek

2e editie

Wow, mijn eerste tekenboek was binnen NO-TIME uitverkocht.

Natuurlijk had ik gewoon een HERdruk van het boek kunnen laten maken, maar dat heb ik niet gedaan. Want ik heb in de tussentijd zoveel mooie manieren gevonden waarbij je tekenen kan gebruiken in het dagelijks leven. Thuis, of op school, of in je werk! Dat wil ik jullie natuurlijk niet onthouden. In deze nieuwe editie zitten buiten 52 tekenbladen en het theoretisch kader ook nog eens 24 extra visuele werkbladen! Deze kan je meteen in gaan vullen, of gebruiken ter inspiratie voor je eigen les- of werksituatie.

 

Het grootste succes van de eerste editie waren…

… de coaching en gesprekken die aangegaan werden door middel van tekeningen. In het kader van dat succes heb ik allerlei nieuwe mogelijkheden toegevoegd die het voor jou nog makkelijker maken om het gesprek op een verbeeldende manier aan te gaan.

Ben je benieuwd?

Kom dan naar het gratis webinar op 11 juli om 10:00u, waar ik je met trots deze nieuwe editie zal presenteren. Uiteraard gaan we ook met elkaar tekenen en krijg je een heerlijke aanbieding.

 

Psst… hier ga ik ook het allereerste Nationale Tekenboek 2e editie weggeven…

Met trots presenteer ik je de nieuwe editie van het Nationaal Tekenboek.

Deze mijlpaal kan ik niet zomaar voorbij laten gaan en zoals je me kent wil ik ook hier weer een feestje van maken! Ben jij nieuwsgierig naar de 2e editie van het Nationaal Tekenboek? En wil jij perplex staan van de kracht van tekenen? Meld je hieronder aan voor de gratis webinar.