CreativiTIJD voor kids?

…en even tijd voor jezelf?

Dat kan….

Door COVID-19 zit iedereen thuis. Soms is het een uitdaging om je kids bezig te houden en weer iets leuks te verzinnen. Niet getreurd, want ik heb een idee!

 

Ik heb leuke tekenplaten gemaakt die je kind kan invullen. Het zijn allerlei lijstjes met tekenopdrachten waarbij je fantasie de vrije loop kan laten. Knip ze uit en hang ze op. Het leuke is, dat je ze meer dan 1 keer kan gebruiken!

 

Zet je fantasie maar aan want het is fijn om creatief bezig te zijn!

Waarom zou je mee doen?

Vorige week gaf ik een webinar voor meer dan 100 kinderen. Zij hebben allemaal lijstjes ontvangen en de reacties waren zo enthousiast dat ik heb besloten het voor iedereen open te stellen.

Wat kost het?

Nada, noppes!! Omdat ik het belangrijk vind dat kinderen zich creatief kunnen uiten. (En de ouders rustig van hun drankje kunnen genieten).

Hoe?

Meld je hieronder aan, gewoon door je emailadres in te vullen. Je krijgt vanzelf,  een email met tekenplaat-lijstjes in je inbox. Makkelijk toch? Een kind kan de was doen (deden ze dat maar) ;).

Doe je mee met deze creativiTIJD- challenge?
Download hieronder de creatieve opdrachten!

Untitled_Artwork 18

Wil je meer weten over hoe je TEKENEN kan gebruiken bij LEREN?

Dan is een jaar meetekenen met de Nationale Teken Challenge iets voor jou! Kijk snel hieronder maar € 97,- voor een heel jaar!