KERST met LEF(F)

Kan jij ook niet wachten totdat het kerstmis is?

Tel samen met mij af en ontvang iedere dag een tekening t/m kerstavond. Daarna is het tijd om te gaan genieten met je familie en vrienden.

kerst

Herinner je dit nog?

Online vroeg ik aan mijn volgers of jullie woorden wisten die lastig zijn om te tekenen. Hier kwamen zoveel leuke reacties op, waardoor ik geïnspireerd werd. In de laatste week van november 2020 organiseerde ik een LIVE Pictionary. Nu zal je denken; “Jeejtje, had ik dat maar eerder geweten…” Wees niet getreurd! Naast de LIVE Pictionary heb ik namelijk nog iets veel leukers bedacht…

 

Er zijn namelijk zoveel woorden aangedragen door jullie, dat ik er een hele ADVENTSkalender mee kan vullen. En dat heb ik dus ook gedaan! Iedere dag t/m kerstavond ontvang je een video in je mailbox. Leuk als je meedoet!

 

Hoe kan ik meedoen?

Meedoen is heel simpel. Je koopt de Nationale Teken Challenge (combi-deal) en je ontvangt automatisch de ADVENTSkalender in je mailbox. Nu krijg je ook tijdelijk het nieuwste schetsboekje bij de combi-deal cadeau. Met deze aanbieding sla je dus 3 vliegen in 1 klap!

  • Je doet mee met de Nationale Teken Challenge, en
  • Je ontvangt het Nationaal Teken Boek inclusief nieuw schetsboekje, én
  • Je doet gratis mee met de ADVENTSkalender met LEF(F)

Irma Meijer over de Nationale Teken Challenge
“Een geweldige manier om weer te durven tekenen, zowel privé als zakelijk. Doordat alle lessen op dezelfde manier zijn opgebouwd, kun je hier echt in groeien. Bianca biedt op een eenvoudige manier duidelijke voorbeelden, waardoor iedereen kan tekenen. Deze challenge is niet alleen leuk voor jezelf, ook zeker een aanrader om met kinderen te doen!”

Slim leren met de kracht van tekenen!

 

Wil jij graag direct aan de slag met tekenen?

 

Omdat je eindelijk zelf wilt leren tekenen.

 

Omdat je makkelijker wilt kunnen communiceren met iemand die je iets uitlegt.

 

Omdat je graag op een andere manier dan via taal wilt samenvatten, uitleggen en aantekeningen maken.

 

Misschien heb je ook al een keer een tekencursus gevolgd. Je kan best tekenen, maar je voelt je onzeker. Je vindt het lastig om de slag te maken naar een complete samenvatting of uitgebreide uitleg. Je blijft hangen in ‘ik kan niet goed genoeg tekenen’ en hebt het idee dat communiceren met tekenen heel moeilijk is. Misschien wel te moeilijk voor jou. Want je ziet hoe anderen tekenen tijdens de tekenles of op een cursus… Toch voel je je vingers kriebelen en wil je niets liever dan aan de slag.

Heb je de Nationale Teken Challenge al gekocht?

Nodig dan een vriend of vriendin uit om deel te nemen aan de Nationale Teken Challenge. Hiermee verleng je niet alleen je licentie, maar hierdoor kunnen jullie ook samen meedoen met de ADVENTkalender LEFF style!

Natasja Danser over de Nationale Teken Challenge
“Het is superleuk op deze manier weer enthousiast te worden over tekenen. Hoe verder je bent in de cursus hoe makkelijker het wordt zelf jouw eigen definities vorm te geven. De voorbeelden helpen je goed op weg. Kortom wil je tekenen gebruiken als communicatiemiddel dan helpt deze cursus jou prima op weg. Ik zeg doen!”

Hoe zou het zijn als je…

  • Al snel succesvol en met zelfvertrouwen kunt tekenen.
  • Direct merkt dat communiceren makkelijker en leuker wordt.
  • Ervaart hoe het is om ein-de-lijk lesstof makkelijker te onthouden.
  • In les 1 al ontdekt hoe eenvoudig het is om tekeningen te maken.
  • Elke tekening – stap voor stap – van mij leert met een rustige uitleg.
  • Ontdekt dat tekenen om anders te leren gewoon echt echt echt ontzettend leuk kan zijn!

Dit ontvang je allemaal in mijn unieke online jaarprogramma, de Nationale Teken Challenge!

 

De Nationale Teken Challenge is een hoogwaardige online tekencursus en ik kan je garanderen dat jij ook met mijn lesmethode direct succesvol gaat onthouden en communiceren met tekenen!

kerst

Wat kan je verwachten van de ADVENTkalender LEFF style

Vanaf 1 december 2020 tellen we af. Dit was de eerste video, als voorbeeld hoe leuk deze ADVENTkalender is. Doe je ook mee?

Wist je dat…

Een ADVENTSkalender af telt. Dit betekent dat hoe eerder je jezelf aanmeld voor de Nationale Teken Challenge, des te meer video’s jij van de ADVENTkalender gaat ontvangen.

Nog maar

tot Kerstmis.