Combi Deal: De Nationale Teken Challenge +Ebook

(5 klantbeoordelingen)

107.00

  • 1 jaar deelname aan het volledige jaarprogramma inclusief extra bonusfilmpjes voor als je nog meer wilt leren.
  • 1 jaar toegang tot de TekenAcademy zodat je de komende 1 jaar een stevige database aan tekeningen hebt waar je op terug kunt vallen.
  • Het nieuwste Ebook XL is beschikbaar met 24! extra visuele werkbladen incl. didactische beschrijving.
Categorie: Tag:

5 beoordelingen voor Combi Deal: De Nationale Teken Challenge +Ebook

  1. Natasja Danser

    Het is superleuk op deze manier weer enthousiast te worden over tekenen. Hoe verder je bent in de cursus hoe makelijker het wordt zelf jouw eigen definities vorm te geven. De voorbeelden helpen je goed op weg. Kortom wil je tekenen gebruiken als communicatiemiddel dan helpt deze cursus jou prima op weg. Ik zeg doen!

  2. Sanne Spoor

    Bianca weet je met haar heldere manier weer aan het tekenen te krijgen en de angst dat het zal mislukken weg te nemen. Door de wekelijkse lessen en de simpele maar doeltreffende aanpak ben je voor dat je het weet ontzettend leuk aan het tekenen en krijg je de smaak om nog meer te gaan tekenen helemaal te pakken.

  3. Irma Meijer

    Een geweldige manier om weer te durven tekenen, zowel privé als zakelijk. Doordat alle lessen op dezelfde manier zijn opgebouwd, kun je hier echt in groeien. Bianca biedt op een eenvoudige manier duidelijke voorbeelden, waardoor iedereen kan tekenen. Deze challenge is niet alleen leuk voor jezelf, ook zeker een aanrader om met kinderen te doen!

  4. Marina Maroulakis

    Met de Nationale Tekenchallenge neemt Bianca je op een speelse en luchtige manier bij de gand. Tekenen wordt weer leuk. Dankzij de korte en vrolijke videos breidt je ongemerkt je beeldenschat uit. Ik gebruik nu veel vaker tekeningen om iets uit te leggen aan m’n zoon van 2,5 en ook voor visuele aantekeningen op m’n werk. Een leuke boodschap voor iemand anders tekenen gaat nu moeiteloos. Aanrader voor iedereen die weer wil tekenen maar het nog niet durft omdat hij/zij bang is het niet te kunnen.

  5. Brigitte Nootenboom

    Ik zei altijd ik kan niet tekenen nog geen olifant, maar met behulp van de nationale tekenchallenge, merk je dat je meer kan dan je denkt, en het daardoor ook steeds leuker vindt en vaker toepast.
    Door de verschillende thema’s ga je ook anders denken en probeert dat te vertalen naar tekeningen. Dus veel tekenplezier!

    • Bianca Bernsden

      Dankjewel Brigitte voor je mooie woorden✏️❤️✏️.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *