Nationale Teken Challenge 2.0

Ben jij klaar voor het volgende hoofdstuk?

Heb jij nog niet genoeg gehad aan een jaar tekenen en ben jij toe aan THE NEXT LEVEL?

Dat kan! Ik heb 100 tekeningen voor jou klaar staan met woorden vanuit het onderwijs en bedrijfsleven. Alleen dit zijn niet zomaar woorden! Nee, deze woorden zijn aangeleverd door allerlei mensen die nog meer en andere woorden wilden leren tekenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het woord verantwoording, didactiek, loyaliteit of consequent? Hoe zou jij deze woorden visualiseren?

Herinner je dit nog?

Online vroeg ik aan mijn volgers of jullie woorden wisten die lastig zijn om te tekenen. Hier kwamen zoveel leuke reacties op, waardoor ik geïnspireerd werd. In de laatste week van november 2020 organiseerde ik een LIVE Pictionary. Nu zal je denken; “Jeejtje, had ik dat maar eerder geweten…” Wees niet getreurd! Naast de LIVE Pictionary heb ik namelijk nog iets veel leukers bedacht…

 

Er zijn namelijk zoveel woorden aangedragen door jullie, dat ik er een 100 dagen challenge van kan maken. En dat heb ik dus ook gedaan! Iedere dag ontvang je mailtje met een linkje naar de tekenvideo. Leuk als je meedoet!

 

Hoe kan ik meedoen?

Meedoen is heel simpel. Je koopt de 100 dagen challenge voor maar € 59,-. En als je mee doet krijg je de volgende bijwerkingen er gratis bij:

  • Je leert succesvol en met zelfvertrouwen te tekenen.
  • Communiceren wordt makkelijker en leuker omdat je het visueel ondersteund.
  • Je ervaart hoe het is om ein-de-lijk lesstof makkelijker te onthouden.
  • Je leert dat ook moeilijke woorden eenvoudig te visualiseren zijn.
  • Jouw visuele bibliotheek breid zich met de dag verder uit en je gaat zelfs in tekeningen dromen.

“Een geweldige manier om weer te durven tekenen, zowel privé als zakelijk. Doordat alle lessen op dezelfde manier zijn opgebouwd, kun je hier echt in groeien. Bianca biedt op een eenvoudige manier duidelijke voorbeelden, waardoor iedereen kan tekenen. Deze challenge is niet alleen leuk voor jezelf, ook zeker een aanrader om met kinderen te doen!”

– Irma Meijer 

Slim leren met de kracht van tekenen!

 

Wil jij graag direct aan de slag met tekenen?

 

Omdat je eindelijk zelf wilt leren tekenen.

 

Omdat je makkelijker wilt kunnen communiceren met iemand die je iets uitlegt.

 

Omdat je graag op een andere manier dan via taal wilt samenvatten, uitleggen en aantekeningen maken.

 

Misschien heb je ook al een keer een tekencursus gevolgd. Je kan best tekenen, maar je voelt je onzeker. Je vindt het lastig om de slag te maken naar een complete samenvatting of uitgebreide uitleg. Je blijft hangen in ‘ik kan niet goed genoeg tekenen’ en hebt het idee dat communiceren met tekenen heel moeilijk is. Misschien wel te moeilijk voor jou. Want je ziet hoe anderen tekenen tijdens de tekenles of op een cursus… Toch voel je je vingers kriebelen en wil je niets liever dan aan de slag.

Ben je al deelnemer van de Nationale Teken Challenge?

Dan heb ik iets speciaals voor jou. Aangezien deze challenge ter opvolging is van de Nationale Teken Challenge, en ik jou ook wil verblijden met deze 100 tekeningen geef ik je een persoonlijke korting. Log in op de online omgeving en bekijk hier de aanbieding.

 

Let op!

Deze aanbieding is nog maar

geldig.

“Het is superleuk op deze manier weer enthousiast te worden over tekenen. Hoe verder je bent in de cursus hoe makkelijker het wordt zelf jouw eigen definities vorm te geven. De voorbeelden helpen je goed op weg. Kortom wil je tekenen gebruiken als communicatiemiddel dan helpt deze cursus jou prima op weg. Ik zeg doen!”

– Natasja Danser

Wat kan je verwachten van de 100 dagen challenge?

Om je alvast een voorbeeld te geven is dit de eerste video die beschikbaar gesteld wordt tijdens de 100 dagen challenge. Iedere dag, 100 dagen lang ontvang je een nieuwe video met een nieuwe uitdaging. Weet jij welk woord hier gevisualiseerd wordt?