vragen

Vragen over de Nationale Teken Challenge

HOE LANG KAN IK DE FILMPJES TERUG KIJKEN?

Je behoudt na inschrijving 1 jaar toegang tot de filmpjes.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN TEKEN WORKSHOP EN DEZE CHALLENGE?

Deze challenge doe je thuis vanuit je eigen omgeving en hierbij komt de motivatie echt vanuit jezelf. Door heel vaak de verbinding te maken tussen je hersenenen en je motoriek, creëer je niet alleen een “visueel geheugen”, maar ook een pad die je uiteindelijk op meerdere manieren in kan zetten dan alleen met na-tekenen. Je hersenenen gaan als het ware zelf het pad bewandelen en hebben na een tijd geen voorbeeld meer nodig om tee tekenen. Het is dus veel meer DOEN en ERVAREN!

ZIJN DE VIDEO'S ONDERTITELD?

JA. Alle video’s zijn ondertiteld.

WAAROM IS DE TEKEN CHALLENGE NIET GRATIS?

Omdat ik een jaarprogramma van hoge kwaliteit wil aanbieden. Dat vraagt veel tijd en aandacht. Ik vind het bovendien belangrijk dat tekenen zo toegankelijk mogelijk is voor iedereen die graag mee wil doen. Daarom heb ik de prijs zo laag mogelijk gehouden.

IS HET EEN PROBLEEM ALS IK TIJDENS DE TEKEN CHALLENGE OP VAKANTIE GA?

Nee, dit is geen probleem. Met wifi kun je vanaf elke locatie en vanaf elk apparaat inloggen op jouw online leeromgeving. Je kunt ook de filmpjes gemakkelijk terugkijken als je weer thuis bent.

IK BEN MIJN WACHTWOORD VERGETEN.

Ben je je inloggegevens vergeten? Geen probleem. Klik dan op ‘wachtwoord vergeten‘. Je gebruikersnaam is het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld.