SPECIAAL VOOR KLANTEN MET LEFF:

MASTERCLASS ZAKELIJK TEKENEN

OPEN INSCHRIJVING

EENMALIG IN HET THEATER!

(maximaal 8 deelnemers)

BEGIN FEBRUARI 202

VOL=VOL

Hoe kan jij binnen jouw beroep en vakgebied tekenen het beste inzetten ? Praatplaten maken, live tekenen of visueel motuleren?

Niet alle vormen van tekenen passen bij jou of bij jouw doelstelling. Ik neem je in 1 dag mee in alle facetten van tekenen die ik dagelijks gebruik, zodat jij de volgende dag zelf aan de slag kan met tekenen in je eigen werk

Welkom bij de masterclass zakelijk tekenen.

 

 

Ben jij een klant met LEFF en wil jij leren tekenen?

Meld je aan

voor de masterclass

begin februari 2023 van 09:00 tot 17:00 uur

Wat leer je:

Why, how, what..

van tekenen en hoe krijg je iemand anders aan het tekenen?

Visueel vocabulaire

Thema’s “Wat is je Droom”, “wat wil ik” en “wat zijn jouw skills”

Van vorm naar visie

Oefenen met verschillende mogelijkheden en vormen

Wil jij hier nu graag bij aanwezig zijn? Geef je dan snel op.

Let op er is maximaal plek voor 8 deelnemers.

Voor meer informatie informeer gerust bij info@studioleff.com

Mijn naam is
Bianca Berndsen

Ik ben Visual Learning expert en de drijvende kracht achter studio LEFF. Na mijn opleiding Ruimtelijke Vormgeving werkte ik jarenlang als projectmanager in de creatieve industrie en als coach, trainer en adviseur in het onderwijs.

Tekenen is mijn grote passie
Toch heeft het tot ongeveer 2016 geduurd voordat ik het potlood (weer) oppakte. Ik liep in die tijd mijn tekenleraar van mijn opleiding weer tegen het lijf. ‘Teken je nog?’, vroeg hij. Ik moest op dat moment bekennen van niet, en voelde meteen wat knagen. Ineens voelde ik weer de spijt dat ik nooit naar de Kunstacademie was gegaan. Hij moedigde me aan om het weer op te pakken en om lessen te nemen. Dus dat deed ik, en vanaf de eerste les voelde ik: dit is het! Het was alsof er een orkaan opstak in mijn hoofd die alle puzzelstukken radicaal op de juiste plek blies.

 

En vanaf dat moment ging het hard
Ik begon te tekenen in opdracht, verdiepte me in zakelijk tekenen, kreeg zowel binnen als buiten mijn toenmalige baan direct de eerste opdrachten, won een wedstrijd van het NRC en binnen een jaar – in januari 2018 – was mijn bedrijf Studio LEFF een feit. Sindsdien teken ik met veel succes en plezier voor diverse organisaties.

Doe jij ook mee?

begin februari 2023. VOL = VOL!!

Voor meer informatie info@studioleff.com